Individuel terapi

Hvis du har problemer, du går og tumler med, eller bare gerne vil lære dig selv bedre at kende, er du kommet til det rette sted.

Jeg kan tilbyde dig individuel terapi, hvor vi er i enrum, og kan snakke om løst og fast, men især hvad du bryder dit hoved med. Samtalerne er selvfølgelig med henblik på forbedring af din livskvalitet og dit psykologiske helbred, samt om hvordan du kan udvikle dig som menneske.

Vi har fokus på det, der er aktuelt i dit liv, og finder derfor værktøjer, der kan bruges i de situationer, du har prøvet på egen krop og sjæl. Det giver nemlig en meget større forståelse for, hvor og hvornår de forskellige værktøjer skal bruges.

Baggrunden for samtalen er ikke afgørende. Hvad der dog er afgørende, er at du han mod og lyst til at arbejde med dig selv.

Jeg har mange erfaringer og har derfor mulighed for at hjælpe dig med alt fra dødsfald til eksistentielle spørgsmål eller stress. Uanset hvad, skal vi nok finde en løsning for dig.

Mange har opfattelsen af, at hvis man går i terapi, så står det virkelig slemt til. Det gør det ikke nødvendigvis. 

Gennem livet bliver vi alle ramt af svære udfordringer, som vi kan forholde os aktivt til. Hvad er alternativet? At lade problemerne ligge og vokse sig større og mere uoverskuelige? Husk på, at du som menneske rummer alle slags historier: de hårde, de gode, de sorgfulde og de lykkelige.